vakantiehouffalize.be

Ardense vakantiehuizen

www.vakantiehouffalize.be

Wie ben ik ?

me


Ik ben opgegroeid in Luik, een grote stad, gelegen op ongeveer 60 km van dit vakantiedorpje. Mijn grootouders leefden in dit kleine Ardense dorp in de buurt van Houffalize. Al mijn weekends en schoolvakanties bracht ik bij hen door om te genieten van deze op de natuur gerichte streek. Na mijn schooltijd werkte ik aanvankelijk in de stad als burgerlijk ingenieur in een groot bedrijf en bleef ik al mijn vrije tijd spenderen bij mijn grootouders.Mijn grootvader had een stuk van zijn boerderij als hobby gehouden met nog enkele koeien van Belgisch witblauw ras.


wie1

De tijd verstreek en het werd mij duidelijk dat het ideale leven voor mij zou zijn om me het ganse jaar op vakantie te voelen en te leven van mijn hobby’s. Dus ik verhuisde naar het platteland, naar de streek waar ik al mijn vakanties doorbracht en ik werkte op de boerderij van mijn grootouders. We openden één, daarna een tweede en nu een derde vakantiehuis en herbegonnen de boerderij waar we nu twee activiteiten uitoefenen: het fokken van runderen van Belgisch witblauw ras en het aanplanten van Ardense sparren.

wie3wie4wie5

Het geluk van mijn vriendin Maryline en mezelf werd intussen compleet door de geboorte van twee kinderen ; Laura (2008) en Nicolas (2010).

./wie/wie6wie7wie8
./wie/wie9wie10

We wensen u een aangenaam verblijf in een van onze vakantiehuizen.
Maryline en Jean-FrancoisEmail :

Ik bekijk elke avond de in de loop van de dag binnengekomen e-mails en probeer deze per omgaande te beantwoorden. Indien u van mij binnen de 24 uur geen antwoord ontvangen heeft, gelieve dan een nieuwe e-mail te sturen want dan is er waarschijnlijk iets verkeerd gelopen met uw eerste e-mail.


Om terug naar het hoofdmenu te gaan e-mailtje

vakantiehouffalize.be